اكلات مصرية


رغيف الحواوشى...اكله شعبية مصرية اوى......تابعو معايا!!!
-
نصف كيلو لحمة مفرومة
-
بصلة مفرومة جيدا
-
حبة فلفل اخضر مقطعة قطع صغيرة
-
حبة طماطم مقطعة قطع صغيرة
-
ملح- فلفل -كمون-بهارات-زعتر
-
عيش بلدى (اسمر)
الطريقة:
-
نتبل اللحمة بجميع المقادير و توضع فى الثلاجة لمدة يوم كامل
-
ناتى بعيش بلدى(اسمر)و نفتحة من فوق و لكن لا تكون الفتحة كبيرة
-
بمعلقة صغيرة بها سمن ندهن العيش من الداخل
-
ثم نحشى العيش باللحمة
-
نلف العيش بورق فويل و نحطة فى الفرن الى ان يستوى تقريبا مدة 45 دقيقة
من الممكن صنع كميه كبيره ووضعها فى الفريزر
ووضعها فى الفرن وقت الحاجه
بالهنا والشفا على قلوبكم
مع تحياتى..............


تعليقات